Hotel Tulia Zanzibar Unique Beach Resort

  Tanzánia, Zanzibar, Pongwe

TULIA ZANZIBAR UNIQUE BEACH RESORT

    Tanzánia, Zanzibar, Pongwe
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

luxusný butik hotel s uvoľnenou africkou atmosférou obklopený nádhernou tropickou záhradou. Leží na východnom pobreží ostrova na jednej z najkrajších pláží sveta. Veľká lagúna s bielym pieskom lemovaná palmami vám ponúka úžasný relax, perfektný servis a africkú pohostinnosť.

Vybavenie

recepcia s nepretržitou prevádzkou, úschovňa batožiny, služba concierge, zmenáreň, možnosť rezervácie vstupeniek/výletov, čistiareň/práčovňa, denné upratovanie, spoločenská miestnosť s TV, obchody na mieste, obchod so suvenírmi, izbová služba, svadobný apartmán, opatrovanie detí za poplatok, Wi-Fi pripojenie na internet je k dispozícii v celom hoteli a je bezplatné.

Pláž

krásna pláž s jemným bielym pieskom lemujúca lagúnu priamo pri hoteli.

Zábava a šport

infinity bazén, 2 vodné kĺzačky,šnorchlovanie, kajaky, bicykle, za poplatok: potápanie, jazda na koni, výlety (Stone Town, za korením, Jozani NP, pozorovanie delfínov, safari), SPA - Tulia spa, masáže (rôzne druhy) pre jednotlivcov aj pre páry, wellness a skrášľovacie procedúry.

Stravovanie

raňajky, za doplatok polpenzia alebo all inclusive ( la carte, ľahké občerstvenie počas celého dňa, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy, voda, káva, čaj, minibar).

Vybavenie izieb

16 bungalovov v modernom africkom štýle v nádhernej tropickej záhrade blízko pláže, všetky s terasou, niektoré aj s vlastnou záhradou, celková rozloha s terasou a záhradou až 310 m2. 10 Deluxe Garden Bungalow s výhľadom do záhrady (102 m2 obytnej plochy + 150 m2 záhrada), kúpeľňa, sprcha, klimatizácia, sedačka, moskytiéra, SAT TV, trezor, telefón, kávovar, minibar, Wi?Fi (zdarma), 5 Sea Front Luxury Villa (145 m2 obytnej plochy + 60 m2 záhrada), balkón s výhľadom na more, Royal Villa s jacuzzi (160 m2 obytnej plochy + 150 m2 záhrada).

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: TULIA ZANZIBAR UNIQUE BEACH RESORT *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Zanzibar, Pongwe
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Tulia Zanzibar Unique Beach Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 580
Dnes 8–16 h

Tanzánia

Tropický africký raj Tanzánia má veľkú výhodu, že sem môžete za teplom a tropickým počasím cestovať kedykoľvek počas celého roka. Ak by sme však chceli zistiť, kedy je v priebehu roka najvhodnejší čas pre návštevu exotickej Tanzánie, tak pre cestu do severnej Tanzánie a na ostrovy je ideálne obdobie od júla do októbra a od decembra do marca. Pre južnú Tanzániu je to jún a pre západnú máj až október. Tanzánia vznikla zlúčením dvoch pôvodne nezávislých štátov, a to Tanganiky, ktorá leží pri rovnomennom jazere, a Zanzibaru. Krajina na východe Afriky pri Indickom oceáne ťaží najmä z dvoch oblastí cestovného ruchu. Tou prvou sú početné prírodné rezervácie, najznámejšie národné parky na svete a majestátne hory na čele so známym Kilimandžárom. Druhú oblasť tvorí nádherné pobrežie Indického oceánu a ostrov Zanzibar, kde sú jedny z najkrajších pláží na svete.

Tanzánia - viac informácií

Nezáväzná objednávka

TULIA ZANZIBAR UNIQUE BEACH RESORT
    Tanzánia, Zanzibar, Pongwe

Cena
8 888 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 580

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
8 489,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
116,16 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
70,32 €