Hotel Vila Babovic

  Čierna Hora, Bar, Čanj

Vila Babović - Ancora Lux

    Čierna Hora, Bar, Čanj
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Novopostavená moderná budova Ancora Lux, ktorá je súčasťou hotela Vila Babović, sa nachádza v obľúbenom turistickom letovisku Čanj v zátoke medzi Petrovacom a Sutomore. Od krásnej pláže s malými okruhliakmi je vzdialený len 5 minút pešou chôdzou. Neďaleko sa nachádza aj slávna „Kráľovská pláž“, ktorá je miestnou atrakciou. V blízkosti hotela nájdete aj obchodíky, reštaurácie či bary. Letisko v Podgorici je vzdialené 40 km od hotela.

Vybavenie:
recepcia, reštaurácia, caffe bar, terasa, WiFi, bazén, slnečníky a ležadlá pri bazéne a na pláži zdarma, parkovisko, súkromná pláž.

Ubytovanie:
komfortne zariadené 2–lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, klimatizácia, kúpeľňa so sprchou a WC, SAT-TV, telefón, minibar, balkón alebo terasa, kuchynský kút (v štúdiu).

Stravovanie:
hotel sa ponúka s polpenziou. Raňajky sú podávané formou švédskych stolov a večere sú servírované výberom z 2 jedál.

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
***+: Novovybudovaná časť Ancora Lux patrí k hotelu Vila Babović. Očarí komfortným moderným ubytovaním, tradičnou čiernohorskou kuchyňou a pohostinnosťou. Hotel je vhodný ako pre páry, tak aj pre rodiny s deťmi a všetky vekové kategórie. Výhodou je vlastná pláž s plážovým setom a barom.

 

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Vila Babovic ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 180 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 598 486
Dnes 8–16 h

Lokalita

Čierna Hora

Čierna Hora je menší štát ležiaci pri Jadranskom mori. Väčšina územia je hornatá s vrcholmi presahujúcimi aj 2500 metrov nadmorskej výšky. Pobrežie je dlhé takmer 300 km a tvoria ho piesočnaté a štrkové pláže, kúzelné zálivy a mohutné útesy. Malebnú krajinu dotvárajú dedinky, historické pamiatky, starobylé mestá i moderné prímorské letoviská. Krásy Čiernej Hory sú podobné tým chorvátskym. Veľkou výhodou je však menej rozvinutý turistický ruch a pokojnejšie prostredie. V Čiernej Hore je tiež oveľa viac piesočnatých pláží a miestne destinácie sú letecky oveľa lepšie dostupné. Pobrežie Čiernej Hory je veľmi obľúbené kvôli možnosti potápania, plachtenia a vykonávania všetkých možných vodných športov. Prírodné podmienky krajiny sú veľmi vzácne, menej obývané časti Balkánskeho polostrova všeobecne zaručujú pozoruhodnú faunu a flóru.

Čierna Hora - viac informácií