Apartmán Butkovič

Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski

vila BUTKOVIČ - apartmány

    Chorvátsko, Kvarner, Novi Vinodolski
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a vybavenie

v tichšej časti mesta asi 700 m od centra. Pri vile je záhrada s možnosťou prípravy jedál na grile, parkovanie pri dome. V celom dome je WiFi pripojenie (bezplatne).

Ubytovanie

apartmány majú kompletne vybavený kuchynský a jedálenský kút v obývacej miestnosti, sprchu, WC, balkón alebo terasa, TV-SAT, v niektorých apartmánoch klimatizácia – za príplatok. Typy apt.: S2+1 typ štúdio pre 2 – 3 osoby (2. posch.), jedna miestnosť s 2 lôžkami a s prístelkou, balkón, klimatizácia; S3 typ štúdio pre 3 osoby (prízemie), jedna miestnosť s 3 lôžkami, terasa, klimatizácia; A3 pre 3 osoby, 3-lôžková spálňa, obývacia miestnosť s kuchynským kútom, klimatizácia, balkón; A3+1 pre 4 osoby (prízemie), 3-lôžková spálňa, obývacia miestnosť s gaučom, terasa; S4 typ štúdio / mezonet pre 3 – 4 osoby (3. posch.), jedna miestnosť s 2 lôžkami a 2 lôžka na poschodí (galérii), dva balkóny, klimatizácia; A4+2 pre 4 – 6 osôb (prízemie), dve 2-lôžkové spálne, obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom, terasa.

Stravovanie

individuálne.

Šport a zábava

možnosť športového vyžitia a zábavy priamo v meste.

Pláž

pieskovo-štrková pláž, vzdialená asi 250 m.

Možný príplatok (na mieste)
  • klimatizácia 35 € (v príslušných apartmánoch)
Poznámka
  • pobyt možný na ľubovoľný počet nocí, s nástupom alebo odchodom v sobotu

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Apartmán Butkovič
Typ pláže: kamenistá, kamienková
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 246 468
dnes zatvorené

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-vila-butkovic-apartmany-kvarner-chorvatsko-z1246468/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií