Vila Dalmacija Apartmány

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska

Vila Dalmacija

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Makarska
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis

Udržiavaná dvojposchodová vila s vyvýšeným prízemím sa nachádza v tichej lokalite inak rušného strediska Makarska. Je vhodná pre všetky vekové kategórie klientov, ktorí ocenia pekné prostredie obklopené zeleňou a blízkosť pláže.

PODMIENKY VSTUPU DO KRAJINY

poloha

cca 100 m od pláže, v blízkosti hotela Biokovka. Do centra mesta Makarska sa dá dostať približne za 15 minút pešou chôdzou.

ubytovanie

všetky štúdiá a apartmány disponujú klimatizáciou, malou kuchynkou s dvojplatničkou a základným vybavením, menšou chladničkou, vlastným sociálnym zariadením, SAT TV. Štúdio 2+1: jedna miestnosť s manželskou posteľou a rozkladacím gaučom pre 1 osobu, balkón (štúdio na vyvýšenom prízemí je bez balkóna). Štúdio 3+1: jedna miestnosť s manželskou posteľou a rozkladacím gaučom pre 1 až 2 osoby, zatvorená loggia, vyvýšené prízemie. Apartmán 2+2: spálňa s manželskou posteľou a obývacia miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, terasa. Apartmány sú na vyvýšenom prízemí alebo na poschodí. Wi-Fi a parkovanie zdarma (obmedzený počet). Balkón za príplatok.

stravovanie

bez stravy, možnosť doobjednať večere alebo polpenziu v susednom hoteli Bonaca - raňajky formou bufetových stolov, večere formou výberu z 2 menu.

plaz

štrkovo-kamienková pláž, slnečníky a ležadlá na pláži za poplatok. Na pláži široká ponuka vodných športov za poplatok.

doprava

autobusová, individuálna

typ stravy

bez stravy

informacie o krajine a stredisku

CHORVÁTSKO

Viac ako tisíc km dlhé jadranské pobrežie medzi Umagom na severe a Dubrovníkom na juhu je už dávno známe ako raj pre milovníkov mora, potápania, dobrého vína a vynikajúcej kuchyne. Dlhé pláže, termálne pramene, mohutné pohoria, či malebné mestá v nížine – to všetko ponúka návštevníkovi Chorvátsko. V neposlednom rade priateľské obyvateľstvo, s ktorým sa dorozumieme aj bez slovníka, je dôvodom k tomu, že Chorvátsko je pre slovenských turistov krajinou číslo jeden.

MAKARSKA

Najznámejšie stredisko južnej Dalmácie sa nachádza cca 60 km južne od Splitu v širokej morskej zátoke. Od pevniny ju chráni masív pohoria Biokovo, ktoré dotvára nezabudnuteľnú scenériu tohto kedysi malého rybárskeho mestečka. V súčasnosti je vyhľadávaná hlavne kvôli príjemnému podnebiu s vysokým počtom slnečných dní, upraveným plážam s borovicovou promenádou, azúrovému moru a v neposlednom rade aj mladými ľuďmi kvôli rušnému nočnému životu. Makarska je aj názov celej riviéry rozprestierajúcej sa od mestečka Brela až po Gradac.

fakultativne vylety

Split - Trogir - poldenný výlet autobusom. Prehliadka najväčšieho mesta na chorvátskom pobreží Splitu a historického Trogiru.

Vodopády na rieke Krka- celodenný výlet autobusom do národného parku. Rieka Krka väčšinu svojej dĺžky preteká kaňonom, nachádza sa na nej mnoho vodopádov aj jazier. Medzi dvomi najkrajšími vodopádmi Rokši slapem a Skadarski bukem sa nachádza Františkánsky kláštor so vzácnou knižnicou.

Dubrovnik - celodenný výlet autobusom. Prehliadka historického mesta zapísaného v zozname UNESCO spojená s návštevou najznámejších pamätihodností.

Medjugorje - celodenný výlet autobusom. Návšteva pútnického miesta a vodopádov Kravice na spiatočnej ceste.

Ostrovy Hvar a Brač - celodenný výlet loďou. Plavba na ostrov Hvar, prehliadka mesta Jelsa, pokračovanie v plavbe na ostrov Brač do mesta Bol. Kúpanie na jednej z najkrajších pláží Jadranského mora Zlatni rat.

Základná cena zahŕňa

  • 7x ubytovanie v apartmáne resp. v štúdiu, posteľná bielizeň, klimatizácia, Wi-Fi, spotreba energií a záverečné upratovanie, služby delegáta.

Základná cena nezahŕňa

  • Doprava: KLIM BUS 145 EUR/osoba, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 30 EUR/osoba.
  • Povinné príplatky: pobytová taxa nad 18 rokov 21 EUR/osoba/7 nocí, pobytová taxa 12-18 rokov 10,50 EUR/osoba/7 nocí, palivový príplatok.
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/osoba/deň alebo poistenie PLUS 5 EUR/osoba/deň, asistencia k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň.
  • Ostatné doplatky: balkón 40 EUR/štúdio resp. apartmán/7 nocí, 7x večere 120 EUR/osoba, 7x polpenzia pre osoby do 12 rokov 130 EUR/osoba, 7x polpenzia pre osoby nad 12 rokov 170 EUR/osoba.
  • Nástupné miesta: BA, KE, - bez príplatku, PO - 5 EUR, TT, Sereď - 10 EUR, NR, PN, TO, - 15 EUR, NM, TN, PE, PP - 18 EUR, ZH, PD, BB, ZV, PB, ZA, MT, LM, PU, RK, LV - 20 EUR.
  • Upozornenie: Miestenky nie je možné zakúpiť.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Vila Dalmacija ***
Lokalita podľa usporiadateľa: Makarská riviéra, Makarska

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Dalmacija Apartmány ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 972 321
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Vila Dalmacija
    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Makarska

Cena od
396 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 972 321

Pobyt

celá ubytovacia jednotka
1
408,10 €
povinný príplatok za polopenziu - dospelá osoba
2
170,00 €
povinný príplatok za polopenziu - dieťa do 12 rokov
0
130,00 €
povinný príplatok za pobytovú taxu - dieťa 12-17 rokov
0
10,50 €
povinný príplatok za pobytovú taxu - dospelá osoba
2
21,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €