Hotel Vila Jelaš

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Drvenik

Vila Jelaš

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Drvenik
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Ubytování

Vila se nachází v části Donja Vala cca 50m od krásné oblázkové pláže s pozvolným vstupem do vody. Každý pokoj je vybaven novým nábytkem, TV/SAT , vlastní sprchou, WC a balkonem . Klienti mají k dispozici společnou vybavenou kuchyň a venkovní i vnitřní posezení.

Vybavení

2 a 3-lůžkové pokoje, sprcha, WC, balkon, TV/SAT
rodinné pokoje: 2 nebo 3-lůžková ložnice, obývací pokoj s rozkládacím 2- lůžkem, kuchyňský kout, sprcha, WC, balkon

Stravování

polopenze v konobě Jelaš přímo u moře (cca 150 m od vily) snídaně bufetem, večeře servírované : polévka, salátový bufet , výběr ze 2 hlavních jídel

Pozice

50 m od pláže

Volný čas

na pláži vodní sporty – půjčovna šlapadel a loděk

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Jelaš ***
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 059 773
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií