Hotel Vila Milin

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar

Vila MILIN /

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

60 m od peknej štrkovej pláže, 4000 m od centra Zadaru. Reštaurácia 200 m, obchod 300. Pláž ocenená modrou vlajkou, ležadlá, slnečníky, bar na pláži.

Vybavenie

všetky apartmány s kompletne vybavenou kuchyňou (chladnička a mrazničkou, umývačka riadu, kávovar, mikrovlnka), kúpeľňou, balkónom alebo terasou. trezor, TV SAT, internet, klimatizácia v každej izbe, záhrada s parkovou úpravou a s grilom, parkovisko, práčovňa

Ubytovanie

APT 2+1 sú kategórie 4*. Pre 3 osoby, spálňa s manželskou posteľou a samostatným lôžkom, obývačka s gaučom, výhľad na more. S2 – štúdia pre 2 osoby - v jednej izbe lôžka spolu s kuchynským kútom. Typ a má 23m2, typ b 18m2, výhľad na more. APT 4+1 – pre 4 - 5 osôb, s 2 spálňami, jedna s manželskou posteľou, druhá môže mať podľa požiadavky spojené alebo oddelené postele, obývačka s možnosť 5. lôžka. Výhľad do záhrady.

Stravovanie

bez stravy

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 267 210
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií