Hotel Vila Mirjana

Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Podgora

VILA MIRJANA - Rekreační pobyt - vlastní doprava - Podgora

  Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Podgora
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Podgora je malebné přímořské letovisko na Makarské riviéře chráněné masívem Biokovo, 7 km jihovýchodně od Makarské a 70 km od Splitu. Letovisko láká svou přírodní krásou, nádhernými oblázkovými plážemi a bohatou zelení. Dlouholetá turistická tradice nabízí bezpočet kulturního a sportovního vyžití. Při příjezdu po jadranské magistrále Vás bude už z dálky vítat “Zlomené křídlo racka“ symbol Podgory. Obě studia mají pokoj se dvěma lůžky s televizí a ventilátorem, kuchyňský kout, sociální zařízení, menší posezení před studii. U studia v 1. patře lze připlatit klimatizaci. Ze studií není výhled na moře. Velmi pěkná oblázková pláž 200 m po promenádě, s pozvolným vstupem do moře, vhodné zejména pro děti. Můžete zde využít restaurace, kavárny na pláži, vodní sporty na pláži, lodní výlety na ostrov Hvar a Brač.

V nabídce máme také ubytování na Makarské riviéře v Makarské – 7 km severněji od Podgory, ubytování v atraktivní Vile Neda, vzdálené 390 m od moře.

Ubytování

Ubytování je ve dvou dvoulůžkových studiích a jednom apartmá.
Jedno studio je v přízemí a druhé v I. patře. Obě studia mají pokoj se dvěmi lůžky s televizí a ventilátorem, kuchyňský kout, sociální zařízení, menší posezení před studii. U studia v 1. patře lze připlatit klimatizaci. Ze studií není výhled na moře. Komfortně zařízený dvoupodlažní apartmán 1/4 (s možností 3 přistýlek – 2 rozkládací gauče) se nachází ve 2. a 3. patře vily. Třípokojový apartmán s kuchyňkou (mikrovlnka, kávovar), obývací pokoj s rozkládacím gaučem (možnost dvou přistýlek), ventilátorem, TV/SAT, jídelním stolem a lodžií, sprcha, WC. V patře menší dvoulůžkový pokoj s ventilátorem a výhledem na hory a větší dvoulůžková ložnice s rozkládacím gaučem (možnost jedné přistýlky), TV/SAT, ventilátorem, balkonem s výhledem na moře a Podgoru. V apartmánu lze připlatit 2× klimatizaci (1× v kuchyni, 1× v ložnici v patře).

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Mirjana
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 996 186
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií