Hotel Vila Prodan

Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Makarska

vila PRODAN - apartmány a izby

    Chorvátsko, Makarská riviéra, Stredná Dalmácia, Makarska
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

výborná pozícia v tichšej uličke na začiatku Makarskej za hotelom Biokovka, asi 500 m od centra. V blízkosti sú obchody a reštaurácie.

Popis a vybavenie

2 poschodová vila, bezplatné WiFi, vo dvore gril, parkovanie v blízkosti domu (za príplatok).

Ubytovanie

v apartmánoch pre 4 – 7 osôb, vybavených TV-SAT, práčkou, sprchou, WC, klimatizáciou (okrem apt. A4 na prízemí) a v izbách pre 2 osoby s kúpeľňou. Do apartmánov možno pridať 1 prístelku za príplatok. Typy apt.: A4(+1) pre 4 – 5 osôb (prízemie, bez klímy), dve 2-lôžkové spálne, kuchynský a jedálenský kút, so záhradnou terasou; A4(+1) pre 4 – 5 osôb (1., 2. poschodie) dve 2-lôžkové spálne, kuchyňa s obývacou časťou, balkón; A6(+1) pre 6 – 7 osôb, priestranný novo zariadený apartmán, tri 2-lôžkové spálne, obývačka, kuchyňa s umývačkou riadu, 2x kúpeľňa s WC, veľká terasa; A4(+1) Lux pre 4 – 5 osôb, nadštandardne vybavený apartmán, dve 2-lôžkové spálne, obývacia miestnosť s gaučom a skuch. kútom, balkón; A6(+1) Lux pre 6 – 7 osôb, nadštandardne vybavený apartmán, tri 2-lôžkové spálne, obývačka s kuchynským kútom, s umývačkou riadu, 2x kúpeľňa s WC, veľká terasa s výhľadom na more. Izby sú 2-lôžkové klimatizované, so sprchou, WC, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou, TV-SAT, balkónom.

Stravovanie

individuálne. Za príplatok je možné zabezpečiť stravovanie v blízkej reštaurácii na pláži. Polpenzia / raňajky – formou bohatých bufetových stolov, večere – výber z 2 – 3 menu, šalátový bufet, 1 nápoj k večeri (3 dcl piva, 2 dcl vína, 2 – 3 dcl nealko).

Šport a zábava

vodné športy na pláži, minigolf, stolný tenis, hudobno-zábavné večery na terase hotela, v blízkom hotelovom komplexe Rivijera – tenisové kurty (za poplatok), rušný spoločenský život a zábava v meste.

Pláž

vzdialená 100 m, prekrásna široká s drobnými kamienkami s postupným vstupom do mora a sčasti tienená píniami. Možnosť prenájmu slnečníkov a ležadiel.

Povinné príplatky

pobyt. poplatok 18 €, dieťa 12-18 r. 9 €

  • služby delegáta 6 €/os. (nad 4 roky)
Možné príplatky (platba v CK)
  • polpenzia 198 €/os., dieťa do 10 r. (polovičná porcia) 134 €
  • iba raňajky 106 €/os., dieťa do 10 r. 68 €
  • iba večere 140 €/os., dieťa do 10 r. 106 €
Možné príplatky (platba na mieste)
  • parkovanie 15 €
Poznámky
  • 1 dieťa do 4 r./apt. bez lôžka ZADARMO
  • pri včasnej rezervácii – ľubovoľný nástupný deň a voliteľný počet nocí (min. 7)

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Prodan
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 267 230
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií