Hotel Villa Bb Podstrana

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Podstrana

Villa Bb Podstrana

    Chorvátsko, Split, Stredná Dalmácia, Podstrana
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Veľmi príjemný rodinný hotel Villa BB Beach sa nachádza priamo pri kamienkovej pláži s krištáľovo čistou vodou v letovisku Podstrana, 8 km od Splitu. Mestečko Podstrana sa rozvíja do veľkej turistickej destinácie, má dlhú promenádou popri mori ideálnu na romantické večerné prechádzky a popri mori nájdete mnoho reštaurácií a taverien, v ktorých môžete ochutnať typické dalmátske špeciality.

Ubytovania

K dispozícii sú: dvojlôžkové izby, suity
Všetky komfortne zariadené izby sú vybavené vlastnou kúpeľňou s fénom, klimatizáciou, LCD SAT TV, WiFi pripojením a balkónom.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, taverna, menší vonkajší bazén, terasa, záhrada, WiFi pripojenie, parkovanie

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky
Raňajky sa podávajú v hotelovej taverne.

Doprava

Individuálna doprava

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

0220 665 410 Číslo zájazdu: 722 000
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií