Hotel Villa Cati Hostal

  Španielsko, Mallorca, Paguera

Villa Cati

    Španielsko, Baleárske ostrovy, Mallorca, Paguera
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
Dôležitá poznámka: Daň za udržateľný cestovný ruch: Na Baleárskych ostrovoch sa od 1. 7. 2016 účtuje poplatok za "daň z udržateľného cestovného ruchu" podľa typu a kategórie ubytovania a dĺžky pobytu a je splatný priamo turistickému ubytovaniu. Toto je v hlavnej sezóne (01.05.-31.10.) Medzi 0.50, - € a 2.00, - € na osobu a deň plus 10% DPH V mimosezóne (01.11 - 30.04) sa suma zníži o 50%. Hostia, ktorí majú pobyt dlhší ako 8 po sebe nasledujúcich nocí, musia od 9. dňa zaplatiť iba 50% dane. Deti do 16 rokov sú oslobodené od platenia daní.

Pre dobrodružné, centrálne umiestnený hotel ponúka ideálny východiskový bod pre pestré dovolenky.

Poloha: centrálna, ale pokojná lokalita s rodinnou atmosférou. Centrum mesta Paguera s barmi, reštauráciami a obchodmi je vzdialené 100 m. Mierne svahovitá piesočná pláž je vzdialená asi 200 metrov. Čas prenosu: približne 55 až 65 minút.

Vybavenie: Hostal Villa Cati bol čiastočne zrekonštruovaný v zime 2016/17 (nové poschodie a plazmová TV v izbách, nové kúpeľne a chodby a schody). K dispozícii sú 25 izieb rozložených na 3 poschodiach, lobby s recepciou, výťah, Wi-Fi v lobby (vrátane), raňajková miestnosť s barom a satelitnou TV, snack bar a krásna terasa s malou záhradou.

Ubytovanie : Funkčne zariadené dvojlôžkové izby (A2-3A) sú vybavené klimatizáciou (za poplatok), trezorom, kúpeľňou s vaňou a sprchou, WC a balkónom. Voliteľná jednolôžková izba (A1A), vybavená zariadením ako A2A, je možné si rezervovať.

Food & Drink: Raňajky formou bufetu.

Šport / aktivity: Proti poplatok: požičovňa bicyklov, vodné športy na pláži od miestnych poskytovateľov.

Rodiny: detská postieľka (na vyžiadanie a za poplatok).

Informácie: Platobné karty: Amex, Diners, Mastercard, VISA; Kategória krajiny: 2 hviezdičky.

Poznámky k rezervácii: Vonkajšie aktivity a zariadenia sú k dispozícii počasia.

Výhoda úspor: 10% zľava skorých vtákov v určitých termínoch nájdete v cenovej časti.

Cena čiastočné informácie:

Nasledujúce informácie sú platné pre letnú sezónu 2018:
Odkaz na rezerváciu: Otvorené od 01.04. do 31.10.2018. Minimálny pobyt 3 noci.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Cati Hostal **
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 140 m

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
Wichtiger Hinweis: Steuer für Nachhaltigen Tourismus: Auf den Balearen wird seit dem 01.07.2016 eine "Steuer für Nachhaltigen Tourismus" erhoben, die sich nach Art und Kategorie der Unterkunft sowie der Dauer des Aufenthaltes richtet und direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen ist. Ab dem 01. Januar 2018 liegt diese in der Hauptsaison (01.05. – 31.10.) zwischen € 1,- und € 4,- pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. In der Nebensaison (01.11. – 30.04.) reduziert sich der Betrag auf € 0,25 und € 1,-. Gäste, deren Aufenthalt länger als acht aufeinanderfolgende Nächte dauert, müssen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer entrichten. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuern ausgenommen.




Für Unternehmungslustige bietet das zentral gelegene Hotel den idealen Ausgangspunkt für abwechslungsreiche Urlaubstage.




Lage: Zentral, jedoch ruhig gelegen mit familiärer Atmosphäre. Bis zum Ortszentrum von Paguera mit Bars, Restaurants und Einkaufsmöglichkeiten sind es etwa 100 m. Der leicht abfallende Sandstrand befindet sich ca. 200 m entfernt. Transferzeit: ca. 55 bis 65 Minuten.




Ausstattung: Das Hostal Villa Cati wurde im Winter 2016/17 teilweise renoviert (neuer Fußboden und Plasma-TV in den Zimmern, neue Bäder sowie die Gänge und Treppen). Zu den Einrichtungen zählen 25 Zimmer, die sich auf 3 Etagen verteilen, ein Empfangsbereich mit Rezeption, Lift, WLAN in der Lobby (inklusive), Frühstücksraum mit Bar und SAT-TV, Snackbar und eine schöne Sitzterrasse mit kleinem Garten.




Unterbringung: Die zweckmäßig eingerichteten Doppelzimmer (A2-3A) sind ausgestattet mit Klimaanlage (gegen Gebühr), Mietsafe, Bad mit Badewanne und Dusche, WC und Balkon. Wahlweise Einzelzimmer (A1A), mit Ausstattung wie A2A, buchbar.




Essen & Trinken: Frühstück in Buffetform.




Sport/Aktivitäten: Gegen Gebühr: Fahrradverleih, Wassersportarten am Strand bei lokalen Anbietern.




Familien: Kinderbett (auf Anfrage und gegen Gebühr).




Info: Kreditkarten: Amex, Diners, Mastercard, VISA; Landeskategorie: 2 Sterne.




Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.




Sparvorteil: 10% Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.




Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2018:
Buchungshinweis: Geöffnet ab 01.04. bis 31.10.2018. Mindestaufenthaltsdauer 3 Nächte.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 650 520
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-villa-cati-balearske-ostrovy-spanielsko-z650520/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií