Hotel Villa Crepetta

  Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano Riviera

Villa Crepetta

  Taliansko, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Riviera
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Luxusná vila s piatimi apartmánmi je situovaná v exkluzívnej časti Lignano Riviera, neďaleko termálnych kúpeľov a centra Lignano Pineta, kde sa nachádza široký výber obchodov.

Pláž:
pri pláži, piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora.

Ubytovanie:

každý apartmán má SAT TV, trezor bez poplatku, klimatizáciu a možnosť Wi-Fi pripojenia.

Typ B pre 2-4 osoby: na prízemí v zadnej časti - obývacia/jedálenská miestosť s kuchynským kútom s práčkou, umývačkou riadu a divánom pre 2 osoby, spálňa s manželskou posteľou, kúpelňa so sprchou, práčka.
Typ C1 pre 4-6 osôb: na vyvýšenom prízemí - obývacia miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím divánom pre 2 osoby, 2 spálne s manželskou posteľou, každá spálňa má svoju kúpeľňu, mikrovlnná rúra, práčka, priestranná terasa zariadená stolom a stoličkami a výhľadom na bazén a záhradu.

Typ C2 pre 5-7 osôb: na prvom poschodí - obývacia miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím divánom pre 2 osoby, 1 spálňa s 3 lôžkami a kúpelňou s vaňou, spálňa s manželskou posteľou, kúpelňa so sprchou, práčka, umývačka riadu, priestranná terasa s výhľadom na bazén a záhradu.

Typ D pre 6-8 osôb: na prízemí - obývacia miestnosť s kuchynským kútom a rozkladacím divánom pre 2 osoby, 3 spálne s manželskými posteľami, každá spálňa má svoju kúpeľňu so sprchou, umývačka riadu, práčka, priestranná terasa s výhľadom na bazén a záhradu.

Stravovanie:
individuálne.

Vybavenie a služby:
k dispozícii je osvetlený bazén (5x10 m) s hydromasážami, ktorý je otvorený od konca apríla do začiatku októbra; osvetlená, oplotená záhrada so stolom, stoličkami a ležadlami.

Šport a zábava:
od mája do septembra agentúra usporadúva 1 x do týždňa zábavnú párty spojenú s hudbou, tancom a ochutnávkou miestnych špecialít a vín.

Parkovisko:
vonkajšie parkovisko (1 parkovacie miesto / apartmán).

Nástupné dni:
sobota, príchod 16:00 - 19:00, odchod do 10:00, min. 7 nocí.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Crepetta ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 150 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 876 185
Dnes 8–16 h

Lokalita

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií