Hotel Villa Jerkan

  Chorvátsko, Stredná Dalmácia, Podstrana

Villa Jerkan

    Chorvátsko, Split, Stredná Dalmácia, Podstrana
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Táto vila s príjemnou atmosférou je situovaná priamo pri krásnej kamienkovej pláži v letovisku Podstrana. Mesto Split s historickým centrom je vzdialené cca 10 km. Na prízemí sa nachádza typická mediteránska reštaurácia s príjemným posedením.

Ubytovania

K dispozícii sú: štúdia a apartmány pre 2 - 5 ľudí
Izby sú vybavené vybavenou kuchynkou, kúpeľňou, klimatizáciou, WiFi pripojením, SAT TV a balkónom alebo terasou.

Služby hotela

lobby s recepciou, terasa, záhrada, reštaurácia na prízemí, bar, slnečníky a ležadla na pláži (za poplatok), klimatizované verejné priestory, parkovanie

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy

Doprava

Individuálna doprava

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

0220 665 410 Číslo zájazdu: 675 782
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií