Hotel Villa Maria

  Grécko, Kréta, Kato Gouves

Villa Maria Aparthotel CLEVER

    Grécko, Kréta, Kato Gouves, Kréta - Heraklion
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a popis

Aparthotel Villa Maria je pekný 3 * aparthotel v centre Gouves, ktorý sa nachádza iba 100 m od pláže. V centre Gouves cca 50 m od hotela sú kaviarne, taverny a obchody. Tento zájazd odporúčame všetkým vekovým kategóriám pre jeho cenovú dostupnosť a overené služby.

Vybavenie hotela

V aparthoteli Villa Maria je k dispozícii recepcia, pripojenie k internetu vo verejných priestoroch aparthotela (zdarma), supermarket, detský bazén a vonkajší bazén, ležadlá a slnečníky pri bazéne zdarma.

Vybavenie izby

Štúdiá pre 2 - 3 osoby a apartmány pre 3 - 4 osoby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením (kúpeľňa so sprchovacím kútom, WC), kuchynským kútom s chladničkou, sporákom (vzhľadom k programu all inclusive je s minimálnym vybavením), televíziou, klimatizáciou (za poplatok), s obývacím priestorom a balkónom alebo terasou. Trezor na izbe (za poplatok). Štúdio pre 2 - 3 osoby a apartmán pre 2 - 3 osoby je jedna miestnosť menšia, resp. väčšia miestnosť. Apartmán pre 4 osoby má 2 miestnosti (oddelené architektonickým prvkom, múrikom, niekedy múrom).

Stravovanie

Bez stravovania, polpenzia alebo all inclusive.

Polpenzia a all inclusive sú zaistené v hoteli Kaissa Beach2*.

- raňajky formou bufetu: saláma, syr, miestne dezerty, marmeláda, vajíčka, zelenina, kompóty, cereálie, dezerty a sladké pečivo, viac druhov pečiva, corn flakes, jogurty a ovocie - každý deň sa zloženie mení,

- obed formou jednoduchého bufetu - 2 predjedlá, 2 hlavné jedlá, 2 druhy príloh, zemiaky, cestoviny s 2 druhmi omáčok, 8 druhov šalátov (6 jednoduchých a 2 špeciálne šaláty), pečivo a maslo,

- večere formou jednoduchého bufetu - 1 polievka, 2 predjedlá, 3 hlavné chody (1 pokrm z ryby), 3 prílohy, zemiaky, cestoviny s omáčkou, 10 druhov šalátov (7 jednoduchých a 3 špeciálne šaláty), pečivo a maslo, čerstvá zelenina a dezerty.

Nápoje v rámci programu all inclusive sú podávané od 11:00 do 22:00 v reštaurácii a v pool bare - miestne pivo, víno, Rakija, Ouzo, nealko nápoje.

Snack popoludní: káva, koláč, sušienky a zmrzlina 16:00 - 17:00.
Zmrzlina v dobe 16:00 - 17:00 pre všetkých (1 kopček zmrzliny/deň).

Zloženie programu all inclusive je orientačné. Zmena zloženia a času all inclusive je vyhradená vedením hotela.

Pláž a plážový servis

Prvá piesková pláž, miestami zmiešaná s kamienkami, je cca 100m od Villa Maria, druhá pláž je vzdialená cca ďalších 100 m. Ležadlá a slnečníky a vodné športy sú za poplatok.

Pre deti

Detská postieľka zdarma (na vyžiadanie).

Šport a zábava

Aktuálnu ponuku služieb a športov a ich prípadné poplatky obdržíte po príjazde na recepciu Kaissa Beach 2*.

Animáčný program pre deti a dospelých v hoteli Kaissa Beach:
- kreatívne a športové aktivity pre deti,
- športové aktivity pre dospelých,
- večer animácie pre deti a dospelých (show a tanec),
- beach party.

Animačné programy sa konajú v období od posledného júnového týždňa do druhého týždňa v septembri. Zmena programu vyhradená.

Služby v cene

Wi-Fi v spoločných priestoroch aparthotela Villa Maria.

Služby za poplatok

Kompletnú ponuku služieb, ktoré nie sú zahrnuté do programu all inclusive a sú za poplatok, obdržíte po príchode na recepcii hotela.

Poznámka

CLEVER UBYTOVÁNÍ
CK svým klientům nabízí možnost využívat vysokých standardů 2, 3 a 4* hotelů za velmi výhodnou cenu.
CLEVER koncept je založen na tom, že klienti jsou ubytováni v pěkných, čistých apartmánech či studiích v blízkosti hotelů nabízejících all inclusive stravování. Klienti mohou využívat veškeré neplacené služby, které hotely nabízí, včetně all inclusive.
Tento koncept je pro klienty výhodný z následujících důvodů:
1. Klienti ušetří nezanedbatelnou část peněz
2. Ubytování ve studiích nabízí klientům klid od shonu all inclusive hotelů, s možností odpočinku ve svých pokojích, ale s možností využívaní all inclusive dle potřeby.

Základní charakteristika

- vzdálenost mezi oběma budovami je do 300 metrů, výjimečně 500 m, ve většině případech je to cca 50 metrů.
- klienti využívají všech služeb all inclusive ve stejné míře, jako by byli přímo klienty daného hotelu, který tyto služby nabízí.
- polovina ze studií či apartmánů mají také k dispozici vlastní bazén + bazény v hotelech, kam dochází na all inclusive.

Povolená hmotnosť batožiny

15 kg batožinový priestor + 5 kg kabína.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Villa Maria ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 016 808
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-villa-maria-aparthotel-clever-kreta-grecko-z1016808/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií