Hotel Vila Marinka

Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd na Moru

Vila MARINKA

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Biograd na Moru
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

200 m od pláže, priamo v centre

Vybavenie

WiFi grátis, pes povolený, zabezpečené bezplatné parkovisko do max. 400 - 500 m od domu. Pes za poplatok 5 €/deň

Ubytovanie

Izba2 – 2-lôzková izba s kúpeľňou, terasou, SAT TV, klimatizáciou. S2+1: 2-lôžkové štúdio – izba s dvomi lôžkami a prístelkou, kuchynský kút, kúpeľňa, TV SAT, klimatizácia. APT 2+2: apartmán pre 4 osoby má 2-lôžkovú spálňu, obývačku s rozkladacím gaučom, kuchynskú časť, kúpeľňu, terasa, SAT TV, klima. Klimatizácia za poplatok 5 €/deň.

Stravovanie

polpenzia v blízkej reštaurácií Marijana (100m) alebo Stari Bunar (250m). Raňajky formou bufetových stolov, večere – výber z 5 menu

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vila Marinka
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 118 568
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií