Hotel Villa Ratac

  Chorvátsko, Južná Dalmácia, Slano

Villa Ratac

    Chorvátsko, Dubrovnik, Južná Dalmácia, Slano
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Villa Ratac má ideálnu polohu pri slnečnej súkromnej betónovej pláži a je obklopená bujným borovicovým lesom a olivovníkmi a hosťom ponúka krásny výhľad. Nabližším väčším mestečkom je Slano, ktoré je vzdialené cca 4 km od hotela a historické centrum Dubrovníka je vo vzdialenosti cca 30 km, tu sa môžete ľahko dostať aj verejnou dopavou, lebo autobusová zástavka je neďaleko hotela (cca 100 m).

Ubytovania

K dispozícii sú: štúdiá a apartmány pre 2-8 ľudí
Všetky komfortne zariadené apartmány sú vybavené vlastnou kúpeľňou, vybavenou kuchynkou, klimatizáciou, SAT TV a balkónom alebo terasou.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, slnečná terasa s ležadlami, WiFi pripojenie, zmanáreň, hotelový trezor, klimatizované verejné priestory, izbová služba, gril, parkovanie

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky, polpenzia

Doprava

Individuálna doprava.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

0220 665 410 Číslo zájazdu: 942 917
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií