Hotel Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa

  Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa

    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

tento hotelový komplex sa nachádza na nádhernej pláži Bavaro, jednej z najkrajších pláží Karibiku. Miesto na oddych v tropickej záhrade s kokosovými palmami, pri bazéne, či na slnkom zaliatej pláži tu nájdu zamilované páry, ale i rodiny s deťmi. Hotel ponúka širokú škálu denných i večerných animačných programov a športových aktivít. Od letiska je vzdialený cca 30 minút jazdy autom.

Vybavenie

vstupná hala s recepciou, 5 reštaurácií (kombinácia americkej, miestnej, mexickej a európskej kuchyne), 7 barov (v Sport bare v čase od 18:30-22:00 BBQ – rezervácia nutná vopred), nočný klub, divadlo, detský klub, diskotéka, butik, obchod so suvenírmi, 3 bazény (ležadlá, slnečníky a osušky v cene), tenisové kurty, fitness centrum, SPA centrum, kaderníctvo, salón krásy, Wi-Fi pripojenie v spoločných priestoroch zdarma.

Pláž

jedna z najkrajších pláží Karibiku – pláž Bavaro – s jemným bielym pieskom, sa nachádza priamo pri hoteli. Ležadlá, slnečníky a osušky pri bazéne i na pláži zdarma.

Zábava a šport

nemotorizované a motorizované vodné športy (niektoré za poplatok) – kajaky, šnorchlovanie, bazény, aquagym, tenisové kurty, stolný tenis, plážový volejbal, potápanie (škola potápania), denné a večerné programy, fitness centrum, šípky, bocce, badminton, lekcie tanca, plachtenie, windsurfing, minigolf, golf (v blízkosti je 18-jamkové ihrisko), jazda na koni, SPA centrum (masáže, množstvo kozmetických procedúr, zábaly, aromatherapia, rituály pre dvojice, salón krásy), diskotéka, detský klub (09:00-17:00), rybolov.

Stravovanie

All inclusive – raňajky (07:00-10:00), obedy (12:00-15:00) a večere (18:30-22:00) formou bufetu v hlavnej reštaurácii; miestne alkoholické a nealkoholické nápoje (na raňajky čerstvé ovocné šťavy), ľahké občerstvenie počas dňa. Možnosť 1x trojchodovej večere v reštaurácii „Gourmet“, „Mamma Mia“, alebo „El Mariachi“ (18:30-22:00, rezervácia nutná vopred).

Vybavenie izieb

530 izieb je zariadených v príjemných farbách, sú klimatizované, majú vlastné sociálne zariadenie (sprcha/vaňa, WC), k dispozícii je fén, chladnička, set na prípravu kávy a čaju, SAT-TV, telefón, trezor, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), balkón alebo terasu.

Poznámka

Typy izieb sú: Comfort, Duplex, Family Duplex, Sea View Room a Junior Suite.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Punta Cana, Playa Bávaro
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 250
Dnes 8–16 h

Dominikánska republika

Dominikánska republika je štát nachádzajúci sa na súostroví Veľké Antily v Karibskom mori. Tento ostrov objavil v roku 1492 Krištof Kolumbus a bol ním doslova očarený, rovnako ako súčasní návštevníci. Prírodné krásy tohto štátu sú veľmi rôznorodé. Nájdete tu trojtisícové horské pásma, národné parky, jazerá, jaskyne a predovšetkým nekonečné piesočnaté pláže obmývané krištáľovo čistým morom. Dominikánska republika vám umožní nahliadnuť aj do svojej zaujímavej histórie prostredníctvom veľkého množstva pamiatok v koloniálnom štýle. Nádherný tropický ostrovný štát Karibiku si vás určite získa najmä výnimočným exotickým prostredím, kde sa počas vašej dovolenky nachvíľu zastaví čas. V Dominikánskej republike na vás čaká veľmi prívetivé prostredie s veľmi milými ľuďmi. Ostrov celkovo pôsobí ako nefalšovaný romantický raj, preto je ideálnym miestom pre zamilované páry. Nezabudnuteľne pôsobí predovšetkým kombinácia krásneho pobrežia s exotickým slnečným počasím. Najvyhľadávanejšími lokalitami sú Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. apríla 2018 si turisti musia pre vstup do krajiny po prílete zaobstarať turistickú kartu. Od 25. apríla 2018 bude poplatok za turistickú kartu už zahrnutý v cene letenky.

Dominikánska republika - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa
    Dominikánska republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
1 858 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 250

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
0
1 459,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
75,46 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
45,76 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €