Viva Sharm Hotel

  Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid

Viva Sharm Hotel

    Egypt, Sharm El Sheikh, Ras Om El Sid
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Prehľad

Poloha:
Hotelový komplex sa nachádza na mierne vyvýšenej ploche, asi 600 metrov od pláže. Počas dňa je k dispozícii bezplatná kyvadlová doprava, ktorá odvezie dovolenkujúcich na hotelovú piesočnatú pláž k hotelu Coral Beach. Centrum Ras Um El Sid, kde je množstvo možností na zábavu a nákupy, je vzdialené 5 km od hotela. Cesta na letisko trvá približne 25 minút autobusom.

Popis:

Hotel má k dispozícii 168 izieb a vybavený je lobby barom s recepciou, reštauráciou, barom a kaviarňou. Vo vonkajšom areáli sa nachádzajú 2 sladkovodné bazény a 1 bazén pre deti. Ležadlá, slnečníky aj osušky sú k dispozícii bez poplatku pri bazéne aj na pláži.

Ubytovanie:

Komfortné izby sú vybavené kúpeľňou alebo sprchovacím kútom, WC, telefónom, SAT TV a mini chladničkou. Všetky izby sú klimatizované a majú balkón alebo terasu.

Stravovanie:

Polpenzia alebo all inclusive.
Polpenzia – raňajky a večere formou bufetu.
All inclusive – raňajky, obedy a večere formou bufetu, popoludňajšie občerstvenie vo forme koláčov a ľahkého snacku. Počas dňa tiež zmrzlina. Miestne nealkoholické a alkoholické nápoje v čase od 11:00 do 23:00.

Šport a zábava:

Tenis, stolný tenis, biliard, fitness sú za poplatok. Možnosti potápania sa nachádzajú približne 350 metrov od hotela. K dispozícii tiež wellness a masáže za poplatok.

Deti:

Detský klub.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Viva Sharm Hotel ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 750 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 791 761
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-viva-sharm-hotel-sharm-el-sheikh-egypt-z791761/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).