Apartmán Vukoja

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Pakoštane

Vukoja

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Pakoštane
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Cca 250 m od centra mestečka Pakoštane s barmi a reštauráciami. Obchod s potravinami a banka cca 50 m. Najväčšie chorvátske jazero Vranské jazero cca 1,5 km – vhodné na peší či cyklistický výlet a pre milovníkov rybolovu.

Vybavenie

Celkom 7 apartmánov, všetky majú vybavený kuchynský kút v dennej miestnosti, balkón alebo terasu s posedením, vo dvore spoločný gril.

Izby

ST: kúpeľňa/WC, denná miestnosť s manželským lôžkom a prístelkou, vybavený kuchynský kút, TV, klimatizácia za poplatok, balkón alebo terasa. AP1: pozri ST, 1 oddelená spálňa. AP2: pozri AP1, 2 oddelené spálne (1 s manželskou posteľou, 1 s rozkladacím gaučom pre 2 osoby a samostatnou posteľou pre 1 osobu), balkón s výhľadom na more.

Zábava

Gril ve dvore.

Stravovanie

Bez stravovania. Možnosť dokúpenia stravovania v reštaurácii Lanterna (cca 350 m) - raňajky servírované, večere trojchodové výberom z 2 menu.

Pláž

Kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora cca 200 m, ležadlá a slnečníky za poplatok. Cca 1,2 km (cca 15 min pešo, 2 minúty autom) obľúbená kamienková pláž Pine beach.

Športová ponuka

Za poplatok: vodné športy na pláži.

Pre deti

Detská postieľka zadarmo (na vyžiadanie).

Extra služby

Parkovanie 1 auto/apt. zadarmo. Pobyt domácich maznáčikov za poplatok cca 6 EUR/deň. Klimatizácia za poplatok cca 5 EUR/deň v prípade používania (splatné v mieste). Pobytový poplatok nie je v cene zájazdu a platí sa pri príchode (cca 1,40 EUR/noc dospelá osoba, cca 0,70 EUR/noc dieťa 12 - 17,99 rokov, deti do 12-tich rokov neplatí).

Internet

Zadarmo: WiFi v celom dome.

Maximálna obsadenosť

Štúdio (ST): 3 dospelí / 2 dospelí + 1 dieťa Apartmán 1 spálňa (AP1): 3 dospelí / 2 dospelí + 2 dieťa Apartmán 2 spálne (AP2): 5 dospelých + 2 deti / 5 dospelých + 1 dieťa Dieťa do 10 rokov

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 097 296
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií