Hotel Steffner

  Rakúsko, Salzbursko, Mauterndorf

Wander- und Skihotel Steffner-Wallner

    Rakúsko, Lungau / Obertauern, Salzbursko, Mauterndorf
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

13 nedotknutých bočných dolín dovolenkového regiónu pozýva na pešiu turistiku a zážitok z prírody. Nespočetné množstvo pamiatok, hradov a palácov, ako aj množstvo letných aktivít, ako je plavecký bazén, letná sánkarská dráha, rafting poskytujú zábavné a nezabudnuteľné hodiny. cyklistický raj v Lungau!

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Mauterndorf 50 m, Obchod s potravinami: Mauterndorf 100 m, Nákupy: Mauterndorf 100 m, Letisko: Salzburg 110 km, Prístav: Radstatt 35 km, Stredisko: 1120 m, Verejný vonkajší bazén / jazero: Mauterndorf vonkajší bazén 300 m, Lyžiarske stredisko výťah: Mauterndorf 1 km.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Batožinová služba, Recepcia, Sála / Lobby, WLAN: zdarma, Úschovňa bicyklov, Parkovisko: zdarma, Raňajková miestnosť, Jedáleň, Reštaurácia, Bar, Terasa, Nefajčiarske priestory, Pivná záhrada.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako doplnková posteľná bielizeň vo všetkých typoch izieb, vaňa / sprcha / WC, Sušič vlasov, balkón / terasa, Kúrenie, Obývací priestor: niektoré, Káblová TV, WLAN: zdarma, Nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

2-4 posteľová vaňa / sprcha / WC, ~ 35 m2, 2 posteľová vaňa / sprcha / WC, ~ 25 m2.

Fitness, wellness

Wellness centrum: ~ 100 m2, pre deti 12 rokov. Iba pod dohľadom dospelej osoby. Parný kúpeľ, Sauna, Infra-kabína, Relaxačná miestnosť, Tepelná banka, Kúpeľ nôh, Otváracia doba: Dohoda na mieste.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

Masáže: možnosť rezervácie na vyžiadanie.

Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu: luxusné, večera (4 chody): polievka, šalát alebo predjedlá - na výber, hlavné jedlo a dezert.

Aktivity v cene

Lungaucard od 01.06. do 31.10.

detska zarizeni za priplatok

Detská postieľka: na vyžiadanie, Euro 10, - na noc.

Domáci maznáčikovia

Usporiadanie s hotelom pred príchodom, Euro 10, - na deň splatné na mieste bez stravy.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 888 910
Dnes 8–16 h

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií