Hotel Xperience Sea Breeze Resort

  Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay

Xperience Sea Breeze

    Egypt, Sharm El Sheikh, Shark's Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotela
Poloha:

Hotel sa nachádza priamo pri vlastnej pláži, v zátoke Sharks Bay. Od letiska Sharm El Sheikh delí hotel približne 3 km vzdialenosť a do centra živého Naama Bay sa dostanete po 10 minútovej jazde.

Popis:

Hotel vás pri vstupe privíta v peknej hale s recepciou a lobby barom (Wi-Fi pripojenie za poplatok v celej budove). Na stravovanie hostia využívajú hlavnú reštauráciu a tiež je možná degustácia rôznorodých kuchýň vo viacerých á la carte reštauráciách (na základe predošlej rezervácie). V hoteli sa nachádza niekoľko barov, lekárska služba, či rôzne obchodíky.
Vo vonkajšom areáli je krásna slnečná terasa s bazénmi so sladkou vodou a jeden z nich je počas zimných mesiacov aj vyhrievaný. Ležadlá, slnečníky, ako aj osušky sú k dispozícii zdarma pri bazénoch aj na pláži.

Ubytovanie:

Štandardné izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, WC, sušičom vlasov, telefónom, satelitnou TV, trezorom, klimatizáciou a každá z izieb má balkón alebo terasu. Štandardné izby majú výhľad na bazény alebo na more (za príplatok). Za príplatok sú tiež k dispozícii deluxe izby s výhľadom na more. Pre rodiny s deťmi sú určené rodinné izby.

Šport a zábava:

Aerobik, stolný tenis, šípky, petang, posilňovňa. Za poplatok biliard, sauna, vírivka, masáže, či rôzne vodné športy od miestnych poskytovateľov na pláži. V hoteli sa pravidelne organizujú rôzne zábavné a animačné programy.

Deti:

Detský klub, detské ihrisko, detský bazén.

Stravovanie: All Inclusive

Raňajky, neskoré raňajky, obedy a večere formou bufetu. Počas dňa ľahké občerstvenie formou snacku, zmrzlina, káva, čaj, rozlievané miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v čase od 10:30 do polnoci.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Xperience Sea Breeze Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 609 140
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-xperience-sea-breeze-sharm-el-sheikh-egypt-z1609140/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).